Stimulator Peel

Stimulator peeling er til dig, der ønsker en opfrisket hud med en bedre glød

 

Peelingen fornyer og revitaliserer huden med dens exfolierende ingredienser. Uden nedetid er peelingen den ultimative resultatorienterede behandling, som mange netop ønsker. Perfekt dagen inden julefrokosten eller til nytårsfesten.

Behandlingen step by step:

  1. Cleanse

  2. Exfoliate

  3. Peeling

  4. Rens

  5. Maske

  6. Fugt til huden

  7. Beskyttelse med solfaktor

ZO Skin Health, Inc. er et medicinsk hudplejemærke, der tilbyder et bredt udvalg af produkter og behandlinger designet til at forbedre hudens sundhed og udseende. ZO Stimulator Peel er en type kemisk peeling, der anvendes til at exfoliere huden og fremme cellefornyelsen.

Hvad er ZO Stimulator Peel?

ZO Stimulator Peel indeholder en blanding af syrer, der fjerner døde hudceller og eksfolierer huden. Behandlingen kan hjælpe med at forbedre hudens struktur, elasticitet og udseende, samt reducere synligheden af rynker, linjer, pigmentering og acne-ar.

Hvordan foregår behandlingen?

Trin 1: Forberedelse - Før behandlingen vil den kosmetiske sygeplejerske rense huden.

Trin 2: Påføring af peelingen - Den kosmetiske sygeplejerske vil derefter påføre peelingen på det behandlede område. Peelingen skal herefter virke i 10-15 minutter.

Trin 3: Afslutning - Når peelingen er påført, vil den kosmetiske sygeplejerske anvende en fugtighedscreme og eventuelt en solbeskyttelse for at beskytte huden.

Trin 4: Efterpleje - Efter behandlingen kan huden føles tør og øm, og der kan være rødme og hævelse i nogle dage. Det anbefales at følge den kosmetiske sygeplejerskes anvisninger for efterpleje, herunder at undgå at udsætte huden for solen og at anvende fugtighedscreme og solbeskyttelse.

Trin 5: Opfølgende behandlinger - Det anbefales typisk at få opfølgende behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Den kosmetiske sygeplejerske vil anbefale en passende behandlingsplan baseret på hudens behov og mål.

Forrige
Forrige

Filler

Næste
Næste

ZO Skin Health