Filler

Med alderen mister vores hud volumen og fugt. Det sker bl.a. fordi vi med tiden mister fedtvæv og knoglestrukturen bliver mindre. Desuden danner vi mindre kollagen, elastin og hyaluron, som fører til mindre spændstighed, tørhed og rynker.

 

Alderstegn ses oftest som rande under øjnene, en udefineret kæbelinje, furer fra næsen ned mod munden og nedadvendte mundviger. Filler behandlinger kan bidrage til at genskabe et naturligt udseende og genopbygge fugtbalancen. 

Hvad er filler?  

Filler består af hyaluronsyre et sukkerstof, vores hud naturligt indeholder. Hyaluronsyre igangsætter desuden til hudens produktion af hyaluronsyre hvorfor det fulde resultat af behandlingen ikke ses før efter nogle uger. Alt efter placering af produktet holder en behandling med filler imellem 6 mdr. op til et år.  

Før behandling med filler

Før behandling med filler skal du ind til konsultation, hvor vi skræddersyer en plan for dig og din hud. 

Selve behandling med filler

Selve behandlingen foregår ved, at vi med en lille nål, stikker igennem huden og ligger produktet, lige præcis der, hvor det giver bedst mening for dig og dit udgangspunkt. Inden behandlingen kan man få noget lokalbedøvende creme på, så smerteniveauet holder sig på et absolut minimum.

Efter behandling med filler

Et par uger efter behandling ses vi til en kontrol, for at se at alt er blevet som aftalt, og hvor vi får rundet behandlingen af. 

  

Vil du høre mere om filler?

Så er du mere end velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation på Strandvejen 153.

Forrige
Forrige

Nina Torres

Næste
Næste

Stimulator Peel